Děkujeme, vše se podařilo na jendičku ;o)

Titulní list kalendáře k dotvoření od WoodFormers.toys pro šikovné děti, ale nejen ty.

Váš e-mail se nám podařilo bezpečně uložit do naší databáze, kde je nyní v bezpečí. Děkujeme za jeho správné vyplnění. My nespamujeme a ani e-maily nepředáváme dál. Detaily, jak nakládáme s vašimi údaji, se můžete dočíst na naší stránce:

A aby to bylo fifty-fifty, naše kontakty si můžete zazanamenat přímo z naší stránky:

A jak mám pokračovat dál?

Kliknutím na obrázek kalendáře nahoře nebo na tlačítko "Stáhnout kalendář", si stáhnete do vašeho zařízení kalendář, který si můžete vytisknout v libovolném počtu a použít jej k dotvoření nebo předání dál. Třeba do vaší školní družiny, školky, či jinam, kde se dobře tvoří.

Není vhodný okamžik pro stažení kalendáře?

I na toto myslíme a proto Vám letí odkaz na náš pohádkový kalendář také do vašeho e-mailu, odkud se dostanete k jeho uložení a vytisknutí si kdykoli později.  A také o nás můžete říci dál, aneb pochlubit se, na co skvělého jste narazili 🙂

Poznámka: Pokud nenajdete náš e-mail ve vaší schránce s doručenými zprávami, zkontrolujte si prosím i složky ostatní, kam vám padají hromadné či spam položky (spam opravdu nejsme ;o) Pokud jste ani tak nic nenašli, vraťte se prosím zpět a znovu vyplňte váš e-mail, je možné, že jste se stali obětí klávesnicového šotka, ev. použijte jinou vaši e-mailovou adresu, máte-li ji.

A co bude dál?

Jak výše uvádíme, nyní vám zasíláme do vašeho zadaného e-mailu odkaz na šablonu kalendáře. Také vám zašleme pár tipů k němu. Pokud byste o tyto e-maily neměli zájem, je možné se z nich kdykoli odhlásit, bude v nich tato možnost vždy dostupná a vaše přání budeme plně respektovat. Ale ztráta vašeho kontaktu nás bude hodně mrzet.

Než začnete výtvarničit Vy nebo vaši blízcí, můžete se podívat, na naše úžasné dřevěné, ručně vyráběné hračky, které stejně jako tento kalendář podněcují velkou fantazii. Naše hračka má tu výhodu, že "Kačenka" není a nezůstane vždy jen "Kačenkou", "Mašinka" "Mašinkou", "Robotice" "Roboticí", ... je totiž rozebiratelná a sestavitelná do čehokoli. Rádi rozdáváme radost ;o)

Ještě jednou děkujeme za vaše skvělé rozhodnutí být chvíli s námi
a překrásný den

Jirka a Petra Modrovi

Dárkovna

A nyní se můžete jít podívat do našeho e-shopu a zapřemýšlet, komu ve vašem okolí udělá radost naše dřevěná stavebnice WoodFormers ;o) A že udělá!

... a nebo se jen začíst ...

... do některého z témat v našem blogu a příjemně si odpočinout ;o)